Kuinka voittaa veikkaamalla, että molemmat joukkueet tekevät maalin – 10 vaihetta

Saman ruoan voi valmistaa monilla eri tavoilla. Oma suosikkini on vanha kunnon pihvi, joka maistuu toisinaan sellaisenaan hyvin paistettuna, kun taas joskus saatan pilkkoa sen ja heittää padan tai laatikon joukkoon. Pihvin voi valmistaa monilla eri tavoilla, ja sama pätee vedonlyöntiin jalkapallosta. Yksi vaihtoehto on lyödä vetoa siitä, että molemmat joukkueet tekevät ottelussa maalin.

“Molemmat joukkueet tekevät maalin” on vedonlyöntikohde, jonka voit nähdä useimpien netin vedonlyöntisivustojen etusivulla. Jotkut vedonlyöjät kuitenkin sivuuttavat sen, koska he eivät ole vakuuttuneita vedolla voittamisesta. Haluatko tietää, miten tehdä parempia vetoja siitä, että molemmat joukkueet tekevät maalin sekä parantaa mahdollisuuksiasi voittaa?

 • Ymmärrä pelimuoto
 • Luota tekemääsi vetoon
 • Seuraa vaiheita ja menesty

Onneksesi minulla on joitakin vinkkejä vedonlyöntiin siitä, että molemmat joukkueet tekevät maalin, ja esittelenkin ne sinulle tänään. Ajattele tarjoamiani vinkkejä ikään kuin reseptinä; käy jokainen vaihe yksitellen läpi ja yhdistä ne lopuksi erinomaiseksi vedoksi, jolla voitat kun molemmat joukkueet tekevät maalin.

1. Ymmärrä reseptin ainekset

Vedonlyöntikohteena molemmat joukkueet tekevät maalin on verrattavissa lämpimään papuvoileipään. Se on helppo väsätä itse, mutta se ei tarkoita että jokainen osaisi valmistaa ne parhaalla tavalla. Kaikki lämpimiä papuleipiä tekevät tietävät kuitenkin, että tarvitset sen valmistamiseen papuja ja leivän.

Molemmat joukkueet tekevät maalin muistuttaa pitkälti lämmintä papuvoileipää siinä mielessä, että molemmissa jo pelkkä nimi kertoo, mistä oikein on kyse. Vedonlyönnissä lyöt siis vetoa siitä, uskotko että molemmat joukkueet tekevät maalin tietyssä ottelussa. Vaihtoehtoina ovat luonnollisesti kyllä ja ei. Useimmat tätä vedonlyöntikohdetta koskevat vinkit liittyvät juuri siihen vaihtoehtoon, että molemmat joukkueet tekevät maalin, ja keskityn itse myös siihen tässä artikkelissa.

 • Ymmärrä säännöt
 • Kyllä/ei vaihtoehtoihin perustuva veto
 • Käytetään myös lyhenteitä BTTS ja BTS (engl. “Both teams to score”)

Selatessasi vinkkejä molemmat joukkueet tekevät maalin -kohteisiin, voit toisinaan nähdä tästä käytettävän lyhennettä BBTS tai BTS. Tämä tulee vedon englanninkielisestä nimestä “Both teams to score”. Ottelun voittajalla tai maalien yhteismäärällä ei ole mitään merkitystä, sillä vedolla voittaminen edellyttää vain sitä, että molemmat pelaavat joukkueet tekevät vähintään yhden maalin ottelussa.

2. Unohda valmis lopputulos

Kokin näkökulmasta ruoan valmistuksen tärkein osuus on itse lopputulos. Jos teen kaiken oikein reseptiä noudattaen, mutta lopullinen annos ei vastaa odotuksia lainkaan, en tarjoile sitä asiakkaille. Tässä mielessä molemmat joukkueet tekevät maalin toimii täysin päinvastaisella tavalla. Yksi sen eduista tulosvetoihin verrattuna on se, ettei sinun tarvitse murehtia ottelun lopputuloksesta lainkaan.

 • Ottelun lopputuloksella ei ole väliä
 • Pätee kotivoitossa, vierasvoitossa ja tasapelissä
 • Katsoo vain ottelussa tehtyjä maaleja

Sillä ei ole mitään merkitystä, päättyykö ottelu kotivoittoon, tasapeliin vai vierasvoittoon. Jos olet lyönyt vetoa siitä, että molemmat joukkueet tekevät maalin, sinun tulee ainoastaan keskittyä maaleihin ja unohtaa ottelun lopputulos kokonaan. Tämä tekee hommasta hieman helpompaa, ja voit ottaa rennosti kun molemmat joukkueet ovat saaneet verkon heilahtamaan.

3. Hyökkäykseen!

Jos haluan tehdä vaikutuksen vieraisiin aterialla, valitsen jotain hieman säväyttävämpää. Valmistaessani jotain erikoisempaa ruokaa, kuulen usein vieraiden toteavan, että “kokki on liekeissä”. Tällä he luonnollisesti viittaavat siihen, että yritän tosissani valmistaa jotain, joka saa vieraani haukkomaan henkeään ihastuksesta.

 • Hyökkäävät joukkueet
 • Paljon maaleja tekevät joukkueet
 • Mestarien liigan ottelut, joissa pelaa hyökkääviä joukkueita

Jos haluat voittaa veikkaamalla, että molemmat joukkueet tekevät maalin, keskity joukkueisiin jotka pelaavat parasta hyökkäyspeliä. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Manchester City ja Paris Saint-Germain ovat kaksi malliesimerkkiä jalkapallojoukkueista, jotka tunnetaan hyökkäävästä pelityylistä. Jos nämä kaksi kohtaavat Mestarien liigassa, monet vedonlyöntivihjeet huomioivat tämän ottelun suositellen veikkaamaan,, että molemmat joukkueet tekevät maalin – eikä syyttä.

Muista kuitenkin, että vaikka molemmat joukkueet tekevät maalin lähes pomminvarmasti ottelussa, älä koskaan lyö vetoa yli varojesi, vaan osaa lopettaa ajoissa.

4. Puutteet

Toisinaan kauppareissulla saattaa unohtua joku reseptin aineksista. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä useimmat ainekset ovat korvattavissa. Esimerkiksi sipulin voi korvata purjolla, joka tuo mukavasti lisämakua tylsiin ruoka-annoksiin, ja käytän sitä itse usein sipulin korvikkeena tietyissä ruoissa.

Kun teet molemmat joukkueet tekevät maalin -vetoja, on tässäkin syytä kiinnittää huomiota näihin puuttuviin ainesosiin. Jalkapallovedonlyönnissä se tarkoittaa puutteiden tunnistamista joukkueiden puolustuksessa. Jos ottelussa pelaavien joukkueiden maalitilastot eivät näytä erityisen hyviltä, myös niiden puolustuspeli saattaa olla heikkoa. Tässä molemmat joukkueet tekevät maalin on erinomainen vetokohde, jossa oikeilla vinkeillä pääset hyviin tuloksiin.

 • Heikko puolustuspeli
 • Molemmat joukkueet päästävät maaleja
 • Hyvät kertoimet

Usein kertoimet ovat parempia silloin, kun molemmat ottelun joukkueet tekevät tyypillisesti vähän maaleja sekä pelaavat huonoa puolustuspeliä. Tarkista siis aina puutteet joukkueiden puolustuksessa, kun lyöt vetoa molemmat joukkueet tekevät maalin -kohteesta. Näin voit onnistua nappaamaan itsellesi arvokkaan vedon, joka on jäänyt huomaamatta muilta.

5. Hyödynnä muuta tarjontaa

Kun ostan tuoreita vihanneksia, kalaa ja lihaa, käytän aina huolellisesti aikaa eri ruokakauppojen tarjonnan tutkimiseen. Haluan varmistaa, saanko parasta laatua edullisimpaan hintaan, ja tämä onnistuu ainoastaan vilkaisemalla useiden eri kauppojen tarjontaa.

Sama pätee myös vedonlyöntiin jalkapallosta, ja yksi parhaimmista vinkeistä molemmat joukkueet tekevät maalin -vedoille on katsoa osviittaa yli 2.5 ja yli 3.5 maalivedoista. Voit muodostaa suhteellisen hyvän käsityksen tulevasta vilkaisemalla yksinkertaisesti, miten joukkueet ovat pelanneet edellisessä 10 ottelussa.

 • Analysoi muita pelikohteita
 • Yli 2.5 maalia
 • Yli 3.5 maalia

Vaikka molemmat joukkueet eivät olisikaan tehneet jokaisessa ottelussa maalia, jos ne ovat pelanneet säännöllisesti otteluissa, joissa maaleja on tehty yli 2.5 tai 3.5, on järkevää veikata sitä, että molemmat joukkueet tekevät maalin seuraavassa ottelussa.

6. Kotijoukkue maailmalla

Matkustan usein ympäri maailmaa osallistuakseni erilaisiin ruoanlaittokilpailuihin, joista jokaisella on omat haasteensa. Ulkomailla kilpaillessa vastassa voi toisinaan olla hyvinkin vähän tunnettu nimi kokkipiireissä, mutta hänellä on aina kotikenttäetu, mikä puolestaan tuo lisää itsevarmuutta kilpailuun.

Sama periaate pätee myös jalkapallovedonlyöntiin etenkin molemmat joukkueet tekevät maalin -vetojen osalta. Kun kotijoukkue pelaa jotain sarjan tasokkainta joukkuetta vastaan, se pyrkii yleensä päihittämään vierasjoukkueen ankaralla hyökkäyspelillä, koska sillä ei ole mitään menetettävää. Kukaan ei oleta joukkueen voittavan, joten se voi hyvin mielin panostaa hyökkäyspeliin ja katsoa mitä tapahtuu.

 • Kotijoukkue altavastaajana
 • Joukkue tekee maaleja kotikentällä
 • Erinomaiset kertoimet

Näissä peleissä kannattaa ehdottomasti veikata, että molemmat joukkueet tekevät maalin. Isot joukkueet tekevät todennäköisesti aina maaleja riippumatta siitä, kuka heillä on vastassaan, kun taas kotijoukkue saattaa ehkä hävitä pelin, mutta ankaran hyökkäyspelin ansiosta sekin saattaa saada verkon heilahtamaan.

Löydät usein hyviä kertoimia molemmat joukkueet tekevät maalin -vedoille tässä tapauksessa.

7. Joukkueen uutiset

Matkustaessani kilpailemaan isoihin ja etenkin televisiossa näytettäviin ruoanlaittokilpailuihin, pyrin aina ottamaan selvää, kuka minulla on vastassani keittiössä. Tunnen useimmat maailman huippukokit ja heidän henkilökuntansa, ja jos näen jonkun puuttuvan kilpailusta, se parantaa aina omia voittomahdollisuuksiani.

 • Joukkueiden uutiset
 • Parhaat hyökkääjät
 • Loistavat puolustajat

Tämä on verrattavissa myös yhteen vinkkiini siitä, miten voit veikata fiksusti että molemmat joukkueet tekevät maalin. Tutustu molempien ottelussa pelaavien joukkueiden uutisiin ja kiinnitä huomiota kolmeen kohtaan.

Puolustus

Tarkista puuttuuko jommastakummasta joukkueesta avainpuolustajia. Jos yhden tai molempien joukkueiden puolustuksesta puuttuu tärkeitä pelaajia, tämä voi saada molemmat joukkueet tekemään maaleja.

Keskikenttä

Jotkut joukkueet luottavat vahvasti luoviin keskikenttäpelaajiin pyrkiessään puskemaan läpi vastapuolen kenttäpuoliskolle. Jos nämä pelaajat ovat mukana ottelussa, hieno homma. Mikäli kyseiset pelaajat jäävät puolestaan pois kentältä loukkaantumisen tai pelikiellon takia, kannattaa ehkä harkita kaksi kertaa ennen kuin veikkaa, että molemmat joukkueet tekevät maalin.

Hyökkäys

Hyökkääjät ovat merkittävässä asemassa tehtyjen maalien kannalta. Yksi tärkeimmistä vinkeistäni onkin tarkistaa molempien joukkueiden tärkeimpien hyökkääjien kunto silloin, kun veikkaat että molemmat joukkueet tekevät maalin. Jos he pelaavat hyvin, voit veikata luottavaisin mielin molempien joukkueiden tekevän maalin. Jos nämä kuitenkin puuttuvat kokoonpanosta syystä tai toisesta, vetoa ei ehkä kannata tehdä.

Jos molempien joukkueiden parhaat puolustajat puuttuvat, mutta parhaat ja luovimmat maalintekijät ovat mukana pelissä, tämä on ihanteellisin aika veikata, että molemmat joukkueet tekevät maalin.

8. Käytä yleisiä nyrkkisääntöjä hyväksesi

Kun laitan ruokaa, pyrin pitämään keittiössäni kiinni tietyistä säännöistä. Tämä merkitsee käytännössä jälkien siivoamista ja paikkojen pitämistä järjestyksessä. Nämä ovat yksinkertaisia sääntöjä, joita on kuitenkin tärkeää noudattaa. Myös jalkapallossa on monia sääntöjä, jotka voivat vaikuttaa vedonlyöntiin – ja yksi näistä on vierasmaalisääntö.

Tätä sääntöä sovelletaan Mestarien liigan ja Eurooppaliigan karsintavaiheessa. Jos tilanne on 1-1 ennen toista osaottelua, vierasjoukkueen tulee tehdä toisessa osaottelussa maali välttyäkseen karsiutumiselta. Tämä saa usein vierasjoukkueen puskemaan normaalia huomattavasti ankarammin vastapuolen maalille, mikä puolestaan luo myös runsaasti mahdollisuuksia maalien tekemiselle. Tämä tilanne on ihanteellinen vedonlyönnin kannalta, sillä tällöin kannattaa veikata että molemmat joukkueet tekevät maalin.

 • Tunne säännöt
 • Vierasmaalisääntö
 • Joukkueet pyrkivät tekemään vierasmaalin

Toinen vinkki molemmat joukkueet tekevät maalin -vedoille on kiinnittää huomiota joukkueisiin, jotka tarvitsevat maalin hävittyään ensimmäisen osaottelun. Jos Manchester United hävisi ensimmäisen osaottelun vierasjoukkueena 2-1 Juventusta vastaan, sen tulee pyrkiä tekemään maali kotipelin mahdollisessa tasatilanteessa. Tämä voi myös merkitä, että molemmat joukkueet tekevät maalin.

9. Alkukiri

Kun edessäni on tärkeä päivä ruoanlaiton kannalta, pyrin menemään nukkumaan ajoissa, jotta voin herätä virkeänä aamulla. Menen keittiölle tuntia ennen muuta henkilökuntaa, jotta voin tarkistaa kaikkien aineksien olevan paikallaan, ja onko ruokalistaan tehty jotain viime hetken muutoksia.

Molemmat joukkueet tekevät maalin -vetoja tehdessä yksi omista suosikkitaktiikoistani on valita kupongille joukkueita, jotka tekevät vieraspeleissä maaleja ensimmäisenä tai pelin alkumetreillä. Kun sanon usein, on syytä huomioida ettei ole kovin montaa joukkuetta, jotka tekisivät aina maaleja aikaisin vieraspeleissä, mutta voit helposti löytää joukkueita, jotka laukovat säännöllisesti ensimmäisiä maaleja kotikenttien ulkopuolella.

 • Vierasjoukkue tekee ensimmäisen maalin
 • Kotijoukkue pyrkii ankarasti tekemään maalin
 • Live-vedonlyönti

Jos vierasjoukkue tekee ottelun ensimmäisen maalin, se on ihanteellinen ajankohta veikata, että molemmat joukkueet tekevät maalin. Tämä johtuu siitä, että kotijoukkueella on kovat paineet tehdä myös maali katsomon ollessa täynnä heidän kannattajiaan. Jos vierasjoukkue tekee maalin pelin alkumetreillä, kotijoukkueella on runsaasti aikaa tehdä maali. Tämä on myös yksi asia, joka kannattaa pitää mielessä, sillä tällöin voit olla hyvä aika tehdä live-veto, jossa veikkaat että molemmat joukkueet tekevät maalin.

10. Historia

Saan kokatessani aina palautetta ruoistani, ja pyydänkin aina ihmisiä kirjoittamaan kommenttinsa ylös. Sillä ei ole mitään merkitystä, onko palaute positiivista vai negatiivista, sillä pyydän rehellistä mielipidettä. Tämä on äärimmäisen tärkeää, koska käytän näitä tietoja arvioidessani sitä, kannattako kyseistä ruokalajia valmistaa uudelleen, pitääkö reseptiin tehdä muutoksia tai olisiko se syytä uudistaa kokonaan.

Aiempien tietojen hyödyntämisestä voi olla myös paljon apua lyödessäsi vetoa jalkapallosta. Sillä on merkittävä rooli myös vinkeissäni vedoille, joissa veikataan tekevätkö molemmat joukkueet maalin.

 • Aiempien kohtaamisten tulokset
 • Tunnista trendit
 • Käytä aiempia tuloksia ennustusten tekemiseksi

Kahden joukkueen välisten aiempien kohtaamisten tulokset voivat antaa hyvän käsityksen siitä, miten todennäköistä on että molemmat joukkueet tekevät maalin ottelussa. Barcelona vs Real Madrid on erinomainen esimerkki tästä. Aikavälillä huhtikuusta 2011 aina kauden 2017/18 viimeiseen sarjaotteluun saakka Barcelona vs Real Madrid kohtaamiset menivät siten, että yhteensä 15 pelistä 13 ottelussa molemmat joukkueet tekivät maalin.

Mitä tapahtui ensimmäisessä joukkueiden välisessä kohtaamisessa La Ligan kaudella 2018/19? Arvasit oikein – molemmat joukkueet tekivät maalin. Käy läpi joukkueiden välisten aiempien otteluiden historiaa ja katso, kuinka usein molemmat joukkueet ovat tehneet maalin otteluissa. Tämä tarjoaa erittäin hyvän käsityksen siitä, miten todennäköisesti tämä tulee tapahtumaan uudelleen myös tulevaisuudessa.