12 herkullista vinkkiä voittavaan jalkapallovedonlyöntiin

Rakastan ruoan laittamista ja kokeilen mielelläni kotona erilaisia reseptejä. Kotikeittiössä leikittely on hauskaa, ja se auttaa minua samalla keksimään uusia ruoka-annoksia, jotka voin siirtää kotoa ravintolaan asiakkaille tarjoiltavaksi.

 • Haluatko voittaa rahaa lyömällä vetoa jalkapallosta?
 • Vinkkejä voittavaan vedonlyöntiin jalkapallosta
 • Pidä hauskaa ja opi näiden kokin vinkkien avulla

Ravintolassa kokatessa minulla ei ole kuitenkaan varaa tehdä virheitä. Minulla on maksavia asiakkaita, jotka odottavat vain kaikkein parasta laatua tyytymättä mihinkään sitä huonompaan. Loppujen lopuksi kyse on siitä, että minun täytyy jäädä voitolle, ja sama pätee myös vedonlyöntiin jalkapallosta.

Haluaisitko sinä ansaita rahaa lyömällä vetoa jalkapallosta?

Vedonlyönti jalkapallosta on hauskaa, mutta vedonlyönnin päätarkoituksena on ansaita rahaa. Miltäpä kuulostaisi, jos saisit käsiisi herkullisia vinkkejä voittavaan vedonlyöntiin jalkapallosta? Nyt se on mahdollista. Minä autan sinua kehittymään parhaaksi mahdolliseksi jalkapallo vedonlyöjäksi!

Jatka lukemista, niin kerron sinulle parhaat vinkit voittavaan vedonlyöntiin jalkapallosta. Minun keittiössäni ei tyydytä priimaa huonompaan, ja sama periaate pätee myös vedonlyöntiini jalkapallosta, joten ryhdytään siis itse asiaan.

1. Ymmärrä mistä on kyse

Kun teen ruokaa, minulla ei ole varaa tehdä virheitä. Ruoanlaitossa kaikkein olennaisinta on lähteä liikkeelle perusteista, eli tietää eri keittiövälineiden ja -laitteiden sekä ainesosien nimet. En koskaan astuisi keittiöön, mikäli en tiedä miten välineitä käytetään, ja sama sääntö pätee myös vedonlyöntiin jalkapallosta.

Voittava vedonlyönti jalkapallosta edellyttää sitä, että ymmärrät kaikki sitä koskevat säännöt ja perusteet. Ei ole järkevää lisätä vetokupongille tuplamahdollisuutta tai aasialaisia tasoitusvetoja, jos et edes tiedä mitä nämä termit tarkoittavat. Opettelemalla ensin jalkapallovedonlyönnin perusasiat olet jo hyvällä mallilla kohti voittavia jalkapallovetoja.

 • Opettele vedonlyöntisäännöt
 • Tunne erilaiset vedonlyöntipelit
 • Ymmärrä jalkapalloa urheilulajina

2. Rakkaus resepteihin

On täysin hyväksyttävää käyttää erilaisia tietoja avuksi, ja turvaudun itse niihin jatkuvasti ruokaa laittaessani. Vaikka uusien asioiden kokeileminen onkin hauskaa, käytän aina tuekseni valmiita reseptejä. Voittava vedonlyönti jalkapallosta vaatii myös sitä, että osaat käyttää saatavilla olevaa tietoa päätöksiä tehdessä.

Voit löytää erilaisia jalkapallotilastoja ilmaiseksi netistä, ja jotkut vedonvälittäjät tarjoavat näitä suoraan omilla sivustoillaan. Netti on kuitenkin täynnä erilaisia jalkapallotilastoihin erikoistuneita sivustoja, joita kannattaa hyödyntää omissa jalkapallovedoissa.

Ota selvää joukkueiden kunnosta; mitkä joukkueet ovat tehneet viime aikoina paljon maaleja ja mitkä puolestaan epäonnistuneet pitämään maalinsa puhtaana? Onko tietty joukkue vahva kotikentällään, mutta pelaa huonosti muualla? Kaikki nämä tiedot yhdessä tarjoavat sinulle parhaan mahdollisuuden voittaa jalkapallovedollasi, joten hyödynnä niitä.

 • Hyödynnä tilastoja
 • Joukkueiden kunto
 • Koti-/vieraspelien tulokset
 • Maaleja tehty/päästetty

3. Laiskuus ei ole vaihtoehto

Jatkaaksemme matkaamme kohti voittavaa vedonlyöntiä jalkapallosta voimme siirtyä edellä mainitun pohjalta kätevästi kolmanteen vaiheeseen, eli laiskotteluun – tai pikemminkin sen välttämiseen. Yksi asia, jota en siedä lainkaan oman ravintolani keittiössä, on laiskuus. On ymmärrettävää, että kiireessä kokatessa sattuu ja tapahtuu, ja kaikki tekevät virheitä joskus. Laiskuudelle ei ole kuitenkaan olemassa mitään hyvää tekosyytä.

Etsi aina mahdollisimman paljon tietoa ottelussa pelaavista joukkueista, jos lyöt siitä vetoa. Tutustu joukkueen oman kotimaan sivustoihin löytääksesi sisäpiirin tietoa, jota voit käyttää hyväksesi vetoa tehdessä. Tässä vaiheessa tietoa ei voi olla liikaa, joten käännä jokainen kivi ja kanto tietoa etsiessäsi. Jalkapallo vedonlyönnissä voittaminen edellyttää kotiläksyjen tekemistä huolellisesti.

 • Etsi tietoa molemmista joukkueista
 • Käytä paikallisia nettisivuja
 • Pyydä muilta uhkapelaajilta sisäpiirin tietoa

4. Tiimini keittiössä

Olen koonnut keittiööni erinomaisen tiimin, jossa jokaisella on oma roolinsa. Oli kyseessä sitten pääkokki (eli minä itse) tai astioiden tiskaaja, jokainen työ on tärkeää. Ilman kyseisestä tehtävästä vastaavaa henkilöä kokkaamisesta tulee huomattavasti vaikeampaa.

Voittava vedonlyönti jalkapallosta lähtee liikkeelle ottelussa pelaavien joukkueiden uutisten lukaisemisesta. Jos toinen joukkue luottaa yhteen ja samaan pelaajaan tärkeimpänä maalien tekijänä, ja kyseinen pelaaja onkin loukkaantunut, ei varmastikaan ole järkevää lyödä vetoa joukkueen tekevän yli 3 maalia ottelussa.

Vastaavasti jos ennakkosuosikkina pidetty joukkue jättää kentältä ulos joitakin avainpelaajia, altavastaajalle voi aueta mahdollisuus voittaa ottelu hyvillä kertoimilla. Erittäin tärkeä taito voittavassa jalkapallo vedonlyönnissä on tunnistaa ne tilanteet, joissa altavastaajaan kannattaa panostaa. Tätä taktiikkaa voi käyttää säännöllisesti vedonlyönnissä yksinkertaisesti seuraamalla uutisointia joukkueista ennen vedon tekemistä.

 • Tunne tärkeät avainpelaajat
 • Pidä silmällä tilanteita, joissa avainpelaajat eivät ole mukana ottelussa
 • Seuraa joukkueiden uutisia

5. Maltin säilyttäminen

Yksi asia, joka minun tulee pystyä sulkemaan keittiön ovien ulkopuolelle, on tunteet. Ravintolakeittiön kovimmankaan paineen alla tunteet on pystyttävä pitämään kurissa, koska muuten koko keittiö ajautuu kaaokseen.

Sama pätee vedonlyöntiin jalkapallosta. Jos haluat ansaita rahaa vedoilla, et saa antaa omien tunteidesi vaikuttaa vedonlyöntiin. Voittava vedonlyönti jalkapallosta vaatii, että osaat tarvittaessa myös lyödä vetoa omaa suosikkijoukkuettasi vastaan.

Aivan liian monet häviävät rahaa lyömällä vetoa siitä, että heidän oma suosikkijoukkueensa voittaa pelin. Jos et ole valmis lyömään vetoa lempijoukkuettasi vastaan, jätä sen ottelut kokonaan pois vedonlyönnistä. Tämä on helpoin tapa ehkäistä omia tunteita heikentämästä arviointikykyä, eikä tunteilla yksinkertaisesti ole mitään sijaa voittavassa jalkapallo vedonlyönnissä.

 • Älä lyö koskaan vetoa oman suosikkijoukkueen puolesta
 • Pidä omat tunteesi kurissa
 • Ajattele järkevästi

6. Huonojen annosten pelastaminen

Aina silloin tällöin ruoanlaitossa joku menee pahasti pieleen, eikä annos ole syömäkelpoinen. Yleensä ensimmäisenä mieleen tulee yrittää lisätä jotain muita ainesosia, ja toivoa niiden pelastavan ruoka-annoksen. Todellisuudessa tämä ei kuitenkaan koskaan toimi.

Jos haluat voittaa rahaa lyömällä vetoa jalkapallosta, älä pyri saamaan takaisin häviämiäsi rahoja. Kaikkein taitavinkin jalkapallon vedonlyöjä tulee häviämään jossain vaiheessa, ja tällöin voi tuntua houkuttelevalta voittaa hävityt rahat takaisin tekemällä heti perään uusi veto. Vaikka se voikin tuntua hieman ristiriitaiselta, fiksuinta on yksinkertaisesti hyväksyä tappio sen sijaan, että ryntäisit heti tekemään uuden vedon.

Parhaat uhkapelaajat osaavat hyväksyä tappionsa jättämällä sen sikseen, ja tämä on myös avainasemassa voittavassa vedonlyönnissä jalkapallosta.

Yritä jättää lyhyen aikavälin tappiot huomioimatta ja keskity vedonlyönnin tuottoihin pitkässä juoksussa.

 • Älä koskaan yritä saada hävittyjä rahoja takaisin yhdellä vedolla
 • Hyväksy se, että tulet häviämään joskus
 • Keskity tuottoihin pitkässä juoksussa

7. Mitä annoksia kannattaa valmistaa?

Ruoanlaitto on täynnä erilaisia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja, ja juuri tästä syystä viihdyn itse keittiössä. On kuitenkin olemassa tiettyjä ruoka-annoksia, joista tiedän ihmisten pitävän ja ymmärrän, milloin minun täytyy pysytellä näissä.

Uusien asioiden kokeileminen voi olla hauskaa, mutta jos haluan asiakkaiden nauttivan ruoasta ja palaavan takaisin myöhemminkin, minun täytyy pysytellä sellaisissa annoksissa, joiden tiedän myyvän hyvin. Sama pätee, kun pyrit ansaitsemaan rahaa lyömällä vetoa jalkapallosta.

Jalkapalloon on tarjolla lukuisia erilaisia vedonlyöntikohteita ja -pelejä, joten uuden kokeileminen voi tuntua hyvin houkuttelevalta vaihtoehdolta. Voittava vedonlyönti jalkapallosta onnistuu kuitenkin vain, jos pysyttelet tietyissä kohteissa, jotka olemme koonneet alle.

Ottelun voittaja

Kuten nimikin jo kertoo, tässä vedossa valitset joukkueen, jonka uskot voittavan ottelun. Pidä erityisesti silmällä otteluita, joissa joukkueille asetetut kertoimet ovat lähellä toisiaan, mutta tietojesi perusteella toinen joukkue on selkeämpi suosikki.

Yli/alle 2.5 maalia

Tämä on toinen pelimuoto, jota ammattivedonlyöjät käyttävät säännöllisesti. Joukkueista sekä sarjoista, joissa ne pelaavat on tarjolla sen verran runsaasti tietoa, että voit päästä käsiksi hyviin tienesteihin vedolla. Vedonlyönti pienempien sarjojen peleistä on erinomainen tapa tienata Yli/Alle 2.5 maalia -vedoilla, etenkin kun saatavilla on tarpeeksi tietoa tueksi.

Molemmat joukkueet tekevät maalin

Voittavat jalkapallovedonlyöjät hyödyntävät molemmat joukkueet tekevät maalin -vetoja samalla tavalla, kuin edellä mainittua Yli/alle 2.5 -vetoja. Tämä pelimuoto ei ole aina tuottoisin vaihtoehto vedonlyöntiin suuremmista eurooppalaisista sarjoista, mutta se toimii sitäkin paremmin pienempien sarjojen otteluissa. Tutustu Euroopan ja Etelä-Amerikan pienempiin jalkapallosarjoihin, ja voit löytää erittäin mehukkaita kertoimia molemmat joukkueet tekevät maalin -vedoilla ansaitsemiseksi.

Aasialaiset vedot

Viimeinen vedonlyöntikohde, jota suosittelen voittavaan vedonlyöntiin jalkapallosta, on aasialainen tasoitusveto. Tämä on hieman edellä esiteltyjä pelejä monimutkaisempi veto, mutta sen tulisi ehdottomasti kuulua arsenaalisi, jos haluat ansaita rahaa lyömällä vetoa jalkapallosta.

Yksinkertaisimmin selitettynä aasialaiset tasoitusvedot toimivat siten, että siinä joukkueet asetetaan “samalle viivalle” vedonlyönnin osalta. Tässä vedossa toiselle joukkueelle annetaan etulyöntiasema maalien määrän suhteen ennen ottelun alkamista.

Jos esimerkiksi Barcelona pelaa kotipelissä Gironaa vastaan, Barcelona voi aloittaa pelin -2 maalilla, ja Girona puolestaan +2 maalilla. Tämä tarkoittaa sitä, että veto voittaa, jos Barcelona voittaa ottelun kolmen maalin erotuksella.

Aasialainen tasoitusveto tarjoaa runsaasti erilaisia lisävaihtoehtoja vedonlyöntiin. Normaalisti et löisi vetoa Gironan puolesta Barcelonaa vastaan, mutta +2 maalin etumatka voi saada sen tuntumaan jo paljon houkuttelevammalta vaihtoehdolta. Pääsyy sille, miksi monet ammattivedonlyöjät suosivat aasialaisia tasoitusvetoja on kuitenkin se, että vetojen palautukset ovat kuitenkin usein huomattavasti korkeampia.

Voit voittaa vedollasi enemmän esimerkiksi tekemällä tasoitusvedon kotijoukkueen puolesta +0 maalilla sen sijaan, että panostaisit kotivoittoon perinteisessä ottelun voittajavedossa. Käytännössä nämä tarkoittavat täysin samaa asiaa.

Aasialainen tasoitusvedonlyönti voi tarjota vedonlyöjälle pienen etulyöntiaseman, ja se on välttämättömyys voittavassa jalkapallo vedonlyönnissä.

 • Pysyttele muutamassa tietyssä vedonlyöntipelissä
 • Tunne vedonlyöntipelit läpikotaisin
 • Älä anna houkutuksille valtaa, vaan pysyttele näissä vedonlyöntipeleissä

8. Jotkut ruoat eivät ole valmistamisen arvoisia

Joinakin päivinä palan halusta päästä keittiöön kokeilemaan jotain uutta. Tämä voi houkuttaa, vaikka kyseessä olisi maanantaiaamu, jolloin ravintola on vielä kiinni. Suuresta houkutuksesta huolimatta ymmärrän kuitenkin, ettei se ole järkevää.

Ansaitaksesi rahaa lyömällä vetoa jalkapallosta, sinun täytyy myös tietää, milloin vetoa ei kannata lyödä. Tämä voi kuulostaa tyhmältä, koska miten voit tienata rahaa jalkapallovedonlyönnillä, jos et tee vetoja? Maailmalla pelataan lukuisia eri jalkapallo-otteluita joka päivä, joten vedonlyöntiin on kyllä aina tilaisuus. Jos jonakin päivänä saatavilla ei ole kuitenkaan yhtään arvovetoa, joka kannattaisi rahallisesti, miksi menisit lyömään vetoa?

Tämä on täysin turha riski, jota ei yksinkertaisesti ole järkeä ottaa. Sen lisäksi, että tappio harmittaa, menetät myös rahaa. Jos haluat ansaita rahaa lyömällä vetoa jalkapallosta, sinun tulee tietää, milloin vedot on syytä jättää tekemättä.

 • Lyö vetoa vain silloin, kun sillä on jotain arvoa
 • Ymmärrä, että aina hyviä vetoja ei ole tarjolla
 • Jos hyvää vetoa ei ole tarjolla, jätä vedonlyönti väliin

9. Kirjanpito

Pelkät hyvät ruoanlaittotaidot eivät ole ainut syy sille, miksi minusta on tullut arvostettu kokki. Osaltaan siihen vaikutti myös huolellinen kirjanpito. Aina kokeiltuani uutta reseptiä, kirjoitin ylös käyttämäni ainesosat sekä ruokaa maistaneiden henkilöiden mielipiteet.

Näin tiedän, mitkä ruoka-annokset ovat menestyneet, ja voin pitää kirjaa ainesosien kustannuksista sekä ravintolani tekemästä tuotosta ja tappiosta.

Kaikki voittavaa vedonlyöntiä jalkapallosta toteuttavat ihmiset pitävät kirjaa vedonlyönnistä, ja sinun kannattaa noudattaa heidän esimerkkiään. Kirjaa aina ylös jokainen tekemäsi veto. Kirjoita muistiin vedon tyyppi, mukana olleet joukkueet, panos, lopputulos sekä voitto/tappio.

Toimimalla näin voit seurata, paljonko vedonlyönti on tuottanut sinulle rahaa sekä tunnistaa erilaisia kaavoja omassa vedonlyönnissäsi. Olet ehkä päässyt hyviin tuloksiin panostamalla molemmat joukkueet tekevät maalin -vetoihin, mutta epäonnistunut puolestaan yli/alle 2.5 -kohteilla. Tässä tapauksessa voit keskittyä veikkaamaan jatkossakin, että molemmat joukkueet tekevät maalin, mikä voi kasvattaa vedonlyönnillä ansaitsemiasi tuottoja entisestään.

 • Pidä aina kirjaa vedonlyönnistäsi
 • Kirjaa ylös voitot ja häviöt
 • Analysoi tietoja tunnistaaksesi omat vahvuutesi

10. Tarjoukset

Toisinaan saan erilaisia tarjouksia hankkijoiltani. Näitä ovat esimerkiksi erilaiset erikoistarjouksessa olevat tuoreet vihannekset, liha, kala tai mausteet. Riippumatta itse tuotteesta, mikään ei ole niin mahtavaa, kuin saada tarvitsemani ainekset erinomaiseen hintaan, koska tämän ansiosta voin valmistaa ruokaa edullisemmin sekä jäädä itse enemmän voitolle.

Voittavaa vedonlyöntiä jalkapallosta tehostaa se, että osaat hyödyntää netin vedonvälittäjien erikoistarjouksia. Jokainen vakavasti otettava vedonlyöntisivusto tarjoaa uusille asiakkaille tervetuliaisbonuksen. Tämä voi olla esimerkiksi ensitalletuksen tuplaava talletusbonus tai ilmaisveto. Kaikki nämä tarjoukset tarjoavat sinulle mahdollisuuden ansaita enemmän rahaa lyömällä vetoa jalkapallosta, ja sinun tulee osata hyödyntää niitä.

Varmista myös, että tilaat vedonvälittäjien uutiskirjeet, jotta saat tarjoussähköposteja. Vaikka jatkuvat sähköpostit vedonlyöntisivustoilta voivat tuntua ärsyttäviltä, toisinaan saat käsiisi myös erittäin hyviä bonuksia. Bonusten käyttäminen parantaa mahdollisuuksiasi ansaita mukavasti rahaa lyömällä vetoa jalkapallosta.

 • Käytä tervetuliaisbonukset
 • Tilaa uutiskirjeet sähköpostiin
 • Hyödynnä tarjoukset

11. Kokkaaminen kilpailuissa

Yksi parhaista tavoista esitellä kokkaustaitojani on erilaisiin kilpailuihin osallistuminen. Yleensä näissä valmistetaan tietty ruoka-annos, jonka tuomarit arvioivat maistamalla. Kilpailen muita kokkeja vastaan, ja voittaessani pääsen mukaan kansalliseen turnaukseen, minkä voittaja puolestaan siirtyy kansainväliselle tasolle.

Toisinaan joudun vastakkain kuuluisien kokkien kanssa, jolloin minulla ei uskota olevan mitään mahdollisuuksia, mutta olen onnistunut yllättämään urallani useampia kertoja. Tuomarit ovat usein pitäneet ruoka-annoksestani enemmän, kuin maineikkaan kilpakumppanin vastaavasta.

Samaa periaatetta voidaan soveltaa myös voittavassa jalkapallo vedonlyönnissä. Erilaiset cup-ottelut tarjoavat mahdollisuuden ansaita hyvin rahaa, mikäli teet sen oikein. Englannin liigacup ja FA Cup ovat hyviä esimerkkejä tästä, sillä monet Valioliigassa pelaavat joukkueet käyttävät cup-otteluissa heikompaa kokoonpanoa.

Vuoden 2018/19-kauden aikana Manchester United hävisi kotiottelun Derby Countya vastaan Liigacupissa, mikä toimii erinomaisena käytännön esimerkkinä. Ota selvää, mitkä isommat jalkapallojoukkueet eivät tyypillisesti suhtaudu kansallisiin cup-kilpailuihin yhtä tosissaan, kuin muihin kilpailuihin. Jos ennustuksesi osuvat kohdalleen, voi tilillesi napsahtaa mukavan suuruinen voittopotti.

 • Cup-ottelut ovat erinomaisia tilaisuuksia altavastaajille
 • Lue uutiset joukkueista
 • Isot joukkueet antavat usein avainpelaajien levätä kansallisissa cupeissa

12. Maltti on valttia

Viimeinen vinkkini voittavaan vedonlyöntiin jalkapallosta liittyy reaaliaikaiseen live-vedonlyöntiin. Valmistaessani ruokaa ravintolassa paineen alla, joudun toisinaan kilpailemaan kelloa vastaan. Tällöin harkitsen usein tietyn ainesosan poisjättämistä saadakseni annoksen valmiiksi nopeammin.

Tämä kuitenkin vaikuttaa ruoka-annoksen makuun, ja niin houkuttelevalta kuin se vaikuttaakin, lopputulos jää usein liian kehnoksi.

Kun teet live-vetoja jalkapallosta, useimmat vedonvälittäjät tarjoavat ns. Cash out-vaihtoehdon. Tämä tarkoittaa sitä, että voit päättää vedon aiemmin ja ottaa vedonlyöntisivuston tarjoamat voitot kotiin. Ottelun lähestyessä loppua nämä tarjoukset voivat tuntua erittäin houkuttelevilta, mutta todellisuudessa ne ovat usein huonoja vaihtoehtoja, sillä ne tarjoavat vedonvälittäjälle hyvän voittomarginaalin vedonlyöjän tuoton jäädessä vastaavasti pieneksi.

Jos kuitenkin päätät, että haluat rahasi takaisin vedosta ennen ottelun päättymistä, cash out-ominaisuutta parempi vaihtoehto on myydä veto vedonlyöntipörssissä. Vedonlyöntipörssissä sinun ei tarvitse murehtia vedonvälittäjän voittomarginaalista ja voitat enemmän rahaa vedollasi. Tämä soveltuu erityisen hyvin vedonlyöntiin ottelun voittajasta ja yli/alle -kohteista.

 • Älä koskaan käytä cash out -toimintoa
 • Myy vetosi vedonlyöntipörssissä
 • Ei toimi kaikkien jalkapallon vedonlyöntikohteiden kanssa

Seuraa näitä edellä kuvailtuja mehukkaita vinkkejä, ja voittava vedonlyönti jalkapallosta on sinunkin saavutettavissasi.